Живяло някога едно момичe. То било родено с безгранична любов към конете. Когато била на 12 мечтата й се сбъднала и тя започнала да язди. Но не след дълго злосторници започнали да опитват да я съборят духом за това което прави и заради това което обича. Започнали да й се подиграват и да я съдят за любовта й към тези животни. След година след като подигравките не спирали, то срещало момче със същия проблем като нейния. След ден прекаран в непрестанни разговори за този проблем, момичето отново се почувствало уверено. Спряло да се чувства виновно за това което прави и което обича и така до днес. Четири години след това момичето продължава да прави това което обича със още по-голям плам в очите и още по-голяма любов. Макар да продължават да се опитват да я съборят. 
Извод: Не позволявайте на никого да ви опреква за това което правите и за това което обичате. Дори да се опитват да ви сломят помнете че и сам войнът е войн и е достатъчно вие да знаете защо нещата са така а не така както ги смята някой друг !%28l%29.png


Много от вас вероятно са срещали хора които странят от другите. Хора които са като мен като вас но за другите те са аутсайдери. Всеки е виждал такива хора в училищните коридори в класовете ни, някой от приятелите и компанията ни. Но те са хора като мен и вас не са по-различни от вас просто някои не го разбират. Днес се опитах да ме обидят по този начин но аз не почувствах думата аутсайдер като обида а като комплимент за това че не съм като тях. Все пак великите хора са винаги неразбрани от света нали така?! И все пак да си аутсайдер не е толкова грешно както ни се казва по филмите. Все пак аз изпълнявам тази роля вече 5та година просто защото някой не споделя моето мнение, а има хора които са готови на всичко само и само да са популярни в училище. И какво след като завършиш някой щете познава ли ? На улицата съучениците ти които са ти завиждали че си популярен ще ти кажат ли здравей макар ти сблъскал се вече с жестоката реалност да си се променил и да си спрял да мислиш толкова материално? Не мисля. За това бъдете си себе си с вашите интереси, качества и недостатъци. След като излезеш от училище ти приемаш една от привилегиите да общуваш с когото искаш. То не че аз сега не го правя но просто обстоятелствата го изискват да общувам с хората които са ми неприятни. И все пак има хора които въпреки че сте аутсайдери в училище и сте неразбрани те ви подкрепят. Съветвам ви да намерите тези хора. Същите аутсайдери като вас. Тези както беше казано в една социална мрежа „Хора със същите психични отклонения като вашите“ намерете ги и ги дръжте здраво макар да се правите на глупак. Не се страхувайте от това какво ще кажат другите, важното е че вие знаете какво, как и защо е така. И помнете YOU ARE NOT ALONE !