Ръководство за конна база

Състезанието

В конната си база можете да организирате състезания. Престижът на базата Ви нараства, когато в тях участват най-високо класираните коне на Howrse!

Можете да задавате различни параметри, за да определяте кои коне ще имат достъп до състезанието ви.

За всяко състезание са нужни 5 участници. Те ще започнат автоматично няколко минути след датата на приключване на регистрацията. Регистрациите ще отворят отново 1 до 24 часа след последното издание в зависимост от типа състезание. Щом няма регистрирани коне, можете да променяте минималното ниво на курса си от състезания от страницата за състезания в менюто на Конния център. Ако състезанието ви не бъде проведено в рамките на пет дни от регистрацията на участник, ще можете да го променяте отново.

Състезания по класическа езда

В случай че вашата конна база специализира в класическа езда, можете да организирате:

 • надбягвания за скорост (тръс или галоп)
 • състезания крос-кънтри
 • състезания за прескачане на препятствия
 • състезания по обяздване

Когато организирате състезания по крос кънтри, прескачане на препятствия и обездка, преди да се извърши регистрация на каквито и да било коне – участници, е необходимо трудността на манежа, който изграждате, да отговори на минималните нива съответно за издръжливост при крос кънтри, прескачане при състезания по прескачане на препятствия и обездка при състезания по обездка.

Когато създадете вашата конна база, вие получавате малка писта за надбягване, която можете да използвате за насрочване на едно състезание за надбягване на ден. Можете да закупите още една от страницата със състезания по-късно. Всяка конна база може да има до 2 писти за надбягване. За да изградите оптимален престиж, трябва да организирате 2 надбягвания, което изисква наличие на 2 писти за надбягвания.

Състезания по уестърн езда

В случай че Вашата конна база специализира в уестърн езда, можете да организирате:

 • състезания по барел рейсинг
 • състезания по кътинг
 • състезания в клас трейл
 • състезания по уестърн плежър

Когато организирате състезания по рейнинг и трейл, преди да се извърши регистрация на каквито и да било коне – участници, е необходимо трудността на манежа, който изграждате, да отговори на минималните нива съответно за галоп при състезания по трейл и обездка при състезания по трейл.

Организирането на състезание по кътинг изисква телета при създаване или редактиране на вашето състезание. Когато създадете състезание получавате първото си теле безплатно. Броят телета определя минималната издръжливост, изисквана от конете, които се регистрират.

Състезания за коне от ниско ниво

Можете да правите резервации за състезания, запазени за коне от ниско ниво. Състезанията ви ще придобиват повече престиж от тези, които са на същото ниво и отворени за всички коне, а вие ще печелите 500 екю всеки път, когато се провеждат състезанията ви за коне от ниско ниво.

Конете от ниско ниво са такива, които:

 • имат по-малко от 20 спечелвания
 • няма умения над 2130
 • които нямат умения с генетичен потенциал над 3010

Тази стойност се преизчислява всяка вечер.