Ръководството за коневъда

Правилата за поведение

За да гарантираме, че всички играчи в Howrse разполагат с безопасна, забавна и честна среда в играта, е важно да сте запознати със забраненото съдържание и поведение, както и санкциите, които може да ви бъдат наложени.

В Howrse не се допускат следните съдържание и поведение:

Неподходящи изображения и език

Изображения и език със сексуален, жесток, расистки, обиден или заплашителен характер или такива, които подбуждат насилие и омраза. Споделяне на връзки към сайтове, които съдържат такива изображения или език.

Измами

Кредити за трафик, екю, коне, предмети или акаунти. Организиране на измами, злоупотреба с доверие, кражба на акаунти, искания към други потребители да разкрият паролите си. Анулиране на закупени кредити, след като вече са били използвани, и опити за измама. Създаване на няколко акаунта в една и съща версия на играта. Злоупотреба с какъвто и да е аспект на Howrse чрез възползване от програмни грешки и неизправности.

Поведение в каналите за комуникация

Използване на език, различен от този на играта, или използване на SMS език. Разпространение на всичко, което в същността си е сексуално, политическо или клеветническо или което може да обиди останалите по какъвто и да е начин. Същото се отнася до съдържание, което популяризира или насърчава незаконни дейности. Съдържание, което би могло да бъде счетено за спам, „наводняване“, извън темата, реклами или съобщения (включително за продажби на коне и за покривания). Заплаха да се накаже или докладва някого, или опити да се изпълнява функцията на модератор.

Нарушаване на правилата за авторски права

Кражба на творения, изображения или илюстрации, които не се намират на публичния домейн.