Ръководството за коневъда

Продажбите на коне

Конете могат да бъдат продавани и купувани между изграчите в замяна на екю или кредити.

След всяка продажба 10% от крайната сума ще бъде използвана за запълване на Касичка.

Ако например продадете кон за 5 000 Екюта, 4 500 Екюта ще бъдат кредитирани в акаунта ви и 500 Екюта ще отидат в касичката ви.

Когато касичката ви се запълни, ще можете да отключите специални временни оферти.

В момента, в който пуснете за продажба Вашия кон, повече не може да се грижите за него. Той автоматично минава на пауза и спира да старее. След като вече бъде купен, той ще продължи да старее както обикновено. Забележете, че коня ще спре да старее след като е бил пуснат за продажба, дори ако продавачът се е погрижил за него в същия ден.

Не можете да откупите обратно кон, който сте продали през първите 10 дни, след като сте осъществили продажбата.

Аукциони

Когато продавате кон на търг, можете да зададете начална цена . Потенциалните купувачи ще наддават спрямо нея. През последните 30 секунди всеки път, когато играч направи оферта, оставащото време преди края на разпродажбата се променя на 30 секунди. Конят ще бъде прехвърлен на играча, който е направил най-доброто предложение преди края на разпродажбата.

По време на търга парите се взимат от предложилия най-висока цена, а сумите на наддалите по-рано ще бъдат възстановени. Ако никой не е направил оферта до 48 часа, конят ще остане при продавача си.

Аукционите може да бъдат отменяни, ако никой не е наддавал в тях до момента.

Играчи с Пегас акаунт могат да стартират аукциони за пропуски.

Преки продажби

Директните продажби ви позволяват да продавате конете си по-бързо цсравнение с търгове. Директно избирате цената на продажба на коня си и той може да бъде закупен във всеки момент.

Можете да отмените пряката продажба преди края й, ако никой не е закупил Вашия кон. Въпросният кон автоматично ще бъде върнат във Вашата ферма за разплод 30 дни след старта на продажбата.

Достъп се дава, когато завършите целите за чирак селекционер.

Запазени продажби

Също така е възможно да запазите дадена продажба за определен животновъд. Ако изберете тази опция, единствено играчът, който сте избрали, ще има възможност да купи Вашия кон.

Достъп се дава, когато завършите целите за чирак селекционер.

Безопасно убежище

Това е убежище за коне. Конете и понитата тук се наслаждават на щастливи дни далеч от суматохата на състезанията.Можете да продадете:

  • конете си за 500 Екюта
  • еднорозите си и конете, които не са еднорози, родени от родители еднорози, за 2 000 Екюта

Да продадете кон на това убежище не е като да продадете кон на играч. След като продажбата е приключила, не може да купите обратно своя кон, а продажната цена е фиксирана.