Ръководството за коневъда

Карма и предупреждения

Карма точките са цифрово представяне на репутацията ви в играта. Получавате 10 точки при регистрация. Може да ги загубите, ако нарушавате правилата. Загубата на карма точки може да доведе до това, че няма да имате достъп до някои функции на играта, като например продажби.

В случай, че нарушите неосновно правило, ще получите предупреждение. Ако ситуацията се повтори, ще загубите карма.

Загуба на карма

Как можете да загубите карма:
Неуместни изображения или коментари:Със сексуално съдържание, изразяващи насилие или подканващи към насилие и омраза, расистки, заплашващи, тормозещи, разкриващи лична информация на играч. Това включва линкове към други уебсайтове, които съдържат подобни изображения или коментари.
Мамене:Задаване на въпроси на другите потребители относно техните пароли, организиране на измами, злоупотреби с доверието, кражба на акаунти, незаконно препродаване на акаунти, кредити или предмети от играта. Анулиране на покупки на кредити, след като кредитите са изразходвани. Използване на който и да е аспект на Howrse, използване на бъгове или злоупотреба с временни дефекти в играта. Няколко профила и използване на скриптове.
Поведение спрямо останалите:Липса на уважение или общоприета вежливост, агресия, обиди, богохулство, клевети или кражба на идентичност. Това включва също поведението спрямо персонала по клиентско обслужване.
Нарушаване на авторското право:Кражба на творения, изображения или илюстрации, които не се намират на публичния домейн.
Специфични правила:Неспазване на специфични правила във форум, лични съобщения …

Този списък не е изчерпателен и може да бъде променян по всяко време.

Печелене на карма

Ако загубите карма точки, можете да ги получите обратно: една точка на 30 календарни дни, започвайки от последния път, когато сте загубили карма точки.

Можете да имате до 10 карма точки.

Ефекти от загубата на карма

Вашата карма влияе върху достъпа Ви до елементите на общността в играта
karma8 точкиЗагуба на достъп до съвместното управление, тестовата версия на играта и порастването на Игрдрасил, загуба на достъп до ежедневните цели (включително отваряне на Рога на изобилието)
karma6 точкиНевъзможност за персонализиране на профилната ви страница и конния ви център, невъзможност за създаване и редактиране на съдържание в Помощния център и загуба на достъп до даряването на предмети и търговията с предмети
karma4 точкиЛишаване от достъп до продажбите и до възможностите за предлагане на творения
karma2 точкиЛишаване от достъп до личните съобщения
karma0 точкиДвумесечна забрана за влизане в играта