Бележка за родители и възрастни настойници

Owlient работи за контрол на съдържанието и посланията, изпращани в играта Howrse. Нашите специалисти по поддръжка на клиенти и посредници-доброволци следят пространството на общността през цялото време. Създадени са технически филтри специално за премахване на всякакво неподходящо съдържание.

Родителите и отговарящите за децата възрастни обаче трябва да бъдат с децата и да ги наблюдават, когато сърфират в интернет, за да:

  • Намаляване на риска от излагане на съдържание, което е незаконно или може да бъде обидно.
  • Предотвратяване на предоставянето на информация от страна на непълнолетни играчи, благодарение на която да бъдат идентифицирани, да бъде разкрито местоположението им или да се осъществи директен контакт с тях (име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и т.н.).

Каним вас и децата ви да посетите уебсайтовете, обясняващи правилата и рисковете, свързани с Интернет и децата, за да избегнете неоторизирани плащания (при закупуване на „кредити“) с наличния за вас метод на плащане.

В тази светлина Owlient препоръчва също така родителите да използват софтуер за родителски контрол.

Освен това родителите могат да прекратят акаунта на своето дете по всяко време.

За да направите това, трябва:

Имайте предвид, че това действие е необратимо.

Ако не можете да се справите, изпратете ни заявка чрез формата за контакт, като упоменете фамилията, собственото си име, адреса си, качеството си, в което извършвате действието (родител, настойник или упълномощен представител), както и необходимата информация, за да можем да идентифицираме акаунта на вашето дете.

emmaadvice