Бележка за родители и възрастни настойници

Owlient работи за контрол на съдържанието и посланията, изпращани в играта Howrse. Нашите специалисти по поддръжка на клиенти и посредници-доброволци следят пространството на общността през цялото време. Създадени са технически филтри специално за премахване на всякакво неподходящо съдържание.


Отговорност на родителите и законните попечители е да наблюдават дейностите на децата, когато те сърфират в интернет, особено когато участват в дискусионни форуми, по следните причини:

  • Намаляване на риска от излагане на съдържание, което е незаконно или може да бъде обидно.
  • Предотвратяване на предоставянето на информация от страна на непълнолетни играчи, благодарение на която да бъдат идентифицирани, да бъде разкрито местоположението им или да се осъществи директен контакт с тях (име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и т.н.).


Каним вас и децата ви да посетите уебсайтовете, обясняващи правилата и рисковете, свързани с Интернет и децата, за да избегнете неоторизирани плащания (при закупуване на „кредити“) с наличния за вас метод на плащане.


В тази светлина Owlient препоръчва също така родителите да използват софтуер за родителски контрол.


Освен това родителите могат да прекратят акаунта на своето дете по всяко време.

За да направите това, трябва:

Имайте предвид, че това действие е необратимо.


Ако не можете да се справите, изпратете ни заявка чрез формата за контакт, като упоменете фамилията, собственото си име, адреса си, качеството си, в което извършвате действието (родител, настойник или упълномощен представител), както и необходимата информация, за да можем да идентифицираме акаунта на вашето дете.


Owlient използва различни типове бисквитки, за да ви предложи възможно най-доброто изживяване. С цел подобряване на нашите услуги, ние запомняме и съхраняваме информация за това, как използвате сайта. Тази информация се използва само от Owlient или доверени партньори, с които работим. Можете да промените настройките си за бисквитките по всяко време, но части от нашия сайт няма да функционират правилно без тях.
Можете да намерите нашата декларация за поверителност тук.