Помощ за Howrse

Помощ за коневъди

Ръководство за коневъди

Помощ за конна база

Ръководство за конна база

... или проверете отговорите на най-често задаваните въпроси

Какво означават червените или зелените цифри в класациите?

Отнася се до ежедневните класации на играчи, коне и конни бази.

Премести нагоре

Регистрирах се преди две седмици, но виждам регистрация само от 10 дни. Защо?

Това е нормално. За стаж се броят само дните, в които се свързвате към Howrse.

Премести нагоре

Връща ме към началната страница, докато правех нещо на друга страница. Какво да направя?

Ако имате проблем, Ви препоръчваме да използвате интернет браузъра Mozilla Firefox. Можете да го изтеглите here.

Премести нагоре

Няма да мога да се свързвам със сайта за няколко дни. Какво ще стане с моите коне и с моята конна база?

Не се тревожете за конете си. Те няма да остареят, ако не влизате. Но времето ще минава за вашата конна база, така че ще трябва да следите някои неща:

  • Уверете се, че запасите ви от постели са достатъчни (постелята на боксовете се подновява веднъж седмично),
  • Относно посевите ви - имате 20 дни да ги приберете.

Премести нагоре

Кога се сменят сезоните в Howrse?

На Howrse сезоните продължават по една седмица. Есента започва на всяко първо число от реалния месец. Тъй като тя трае една седмица, на осмия ден от месеца започва зима, на петнадесетия ден от месеца започва пролетта, а на двадесет и първия ден от месеца започва лятото. След това лятото продължава до края на реалния месец. Цикълът на сезоните да започне отново на първо число на следващия месец.

Премести нагоре

Купих си ваучер, но кодът не работи. Какво мога да направя?

Трябва да използвате формуляра за контакт, за да изпратите кода, който не работи. Формуляра ще намерите, като кликнете върху иконката „За връзка с нас“, която ще откриете на дъното на всяка страница на Howrse.

Премести нагоре

Как мога да избегна крадци на акаунти?

Често се среща играчите в Howrse да се разправят с откраднати акаунти. Но може да избегнете това, като спазвате следните съвети:

  • ВИНАГИ излизайте от акаунта, преди да излезете от Howrse,
  • НИКОГА не записвайте паролата си в браузъра,
  • не оставяйте компютъра, от който играете Howrse, без надзор,
  • не споделяйте с никой своята парола
  • изтрийте регистрационния имейл, който сте получили, тъй като всеки, който хакне Вашия имейл адрес, ще получи достъп и до Вашите потребителско име и парола в Howrse,
  • и последно, не използвайте парола, която не е лесна за отгатване от някой, който Ви познава.

Премести нагоре

Как мога да създам окраска?

Трябва да си купите черната перла от черния пазар, за да създадете персонализирана окраска, която да може да се използва и от други играчи. За да създадете окраска по свой вкус, ще Ви трябва и графична програма.

Премести нагоре

Ако се свържа към Howrse, трябва ли да си гледам конете?

Не е задължително да гледате конете. Ако не карате коня да прави нещо, той няма да старее и няма да е подложен на здравен риск.

Премести нагоре

Как мога да сложа снимка на моята страница или във форума?

За да вмъкнете изображение от Вашия компютър, трябва да качите изображението на сайт като imageshack. След това единственото, което трябва да направите, е да сложите уеб адреса на изображението на страницата с Вашия профил или във форума.

Във форумите таговете, които трябва да използвате за всяка връзка, са [img] и [/img]. Те трябва да бъдат поставени до връзката (линка) без интервали.

На Вашия профил трябва да използвате точната връзка от сайта, на който сте качили изображението, като използвате бутона „изображение“ на страницата на Вашия профил.

Премести нагоре

Как мога да направя връзка за хипертекст?

Хипертекст връзката Ви дава възможност да сложите една дума или изречение, които хората да кликват, за да посетят друг сайт, като например този за Вашите коне.

Системата на таговете за форумите е същата като при изображенията. Единствената разлика е, че таговете са [url] или [/url] .

За да скриете адреса и да оставите само думата или изречението, което искате, направете следното: [url=адреса, на който искате да бъде препратен потребителя], думата/фразата, която искате да се вижда, а след това без интервали затворете с таг [/url]

На вашата страница с презентация изберете бутона „линк“ и въведете адреса, на който искате да препращате. За да направите хипертекст връзка, напишете думата, която искате да се показва, след това я изберете, и натиснете бутона „връзка“, а после въведете адреса в показалата се кутийка.

Премести нагоре